Gerébtokos ablak javítás, felújítás ablakcsere helyett

Gerébtokos ablak javítás, felújítás ablakcsere helyett

A régi, gerébtokos ablakok gyártásakor még nem állt rendelkezésre annyiféle szigetelő gumi, mint manapság. Ma már az újonnan gyártott ablakokba beépítik a szigetelést is, erre többféle megoldás is létezik. Nem csak a hőszigetelés, hanem a külső zajok ellen is kiváló megoldást nyújtanak.

A gerébtokos ablakok javítása, felújítása kiváló megoldás, ha szeretné megőrizni régi hagyományos ablakait, de a hatékony hő-és hangszigetelésről sem kíván lemondani.

A régi, gerébtokos ablak kiváló konstrukció, azonban a mai követelményeknek már nem minden szempontból felel meg. De van megoldás arra, hogy az eredeti design megőrzése mellett felújítva ugyanazt tudja nyújtani, mint egy mai, modern nyílászáró.

Idővel ezek az ablakok vetemednek, elkopnak a vasalatok, tönkremennek a kilincsek, nem záródnak, nem szigetelnek már megfelelően. A fa ablakkeret vetemedése, a vasalatok elhasználódása miatt aztán már nem csak a hideg, de a szél, a por, sőt rosszabb esetben még a víz is utat talál magának.

Az ablak utólagos gumiszigetelése, a vasalatcsere, az ablakszárnyak megfelelő illesztése kiküszöböli ezeket a problémákat, ezáltal otthonunk újra meleg és egyben hangszigetelt is lesz.

Gerébtokos ablak javítás, felújítás – modernizálás költséghatékonyan!

Ma az energiatakarékosság központi kérdés, ezért érdemes az ablakszigetelésre, felújításra befektetésként gondolni, ami gyorsan megtérül, miközben otthonunk is komfortosabb lesz!

Az első lépés minden esetben egy (nálunk) ingyenes általános felmérés. Szemrevételezzük a szigetelni kívánt gerébtokos ablakokat. Ellenőrizzük a zárak működését, a vízvetők állapotát, esetlegesen a faanyag hiányosságát, a vasalatokat, a kilincseket. A javítandó dolgokat összegezve megállapodunk az árban, a felújítás időtartamában és egyéb feltételekben.

Ezt követően elvégezzük a kért asztalos munkákat, majd, ha szükséges, az üveges mesterrel cseréltethetjük az üvegtáblákat is modernebb, jobban szigetelő típusú üvegre. A folyamat legvégén pedig a festő-mázoló szakember eltávolítja a régi festékrétegeket és újrafesti az ablakot, hogy régi fényében, de most már megújulva, hosszú távon, tökéletesen szolgálja Önt.

Ha gerébtokos ablak javítás, felújítás és ablakcsere között ingadozik, egyeztessünk időpontot, segítünk eldönteni, melyik megoldás lesz Önnek a legjobb!

+3630 298 9942

Az ablakjavítás menetéről itt olvashat részletesebben

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.