Műanyag ablak javítás, felújítás – Ne cserélje még le, ami menthető!

Műanyag ablak javítás, felújítás akkor válik szükségessé, amikor a műanyag ablak már nem működik rendeltetésszerűen. Többféle hiba jelentkezhet, ezeket általában az elhasználódott alkatrészek okozzák, -ritkábban a helytelen használat vagy a nem megfelelően üzembe helyezett műanyag ablak az oka.
Az elhasználódott, kereskedelmi forgalomban már nem kapható alkatrészeket a szakember megfelelő beépítés keretében kicseréli, újra tökéletes zárást biztosítva és megszüntetve az elhasználódott alkatrészek által jelentkező egyéb hibákat. Egy elöregedett alkatrész nem csak esztétikailag csúnya látvány, de balesetveszélyt is jelenthet Önre és családtagjaira nézve a használat során. Előzze meg a veszélyhelyzetek kialakulását még időben!

Műanyag ablak javítás helyett javasoljuk a rendszeres ellenőrzést!

Műanyag ablakait rendszeresen ellenőriztesse szakemberrel, még mielőtt a hibák jelentkeznének. Így elejét veheti egy sor kellemetlenségnek, fűtési szezonban pedig a felesleges fűtési költségek töredékéért élvezheti otthonában az egyenletes, kellemes hőmérsékletet.

Az alkatrészek cseréje mellett érdemes egyidejűleg a régi, elöregedett, bekeményedett gumitömítést is kicserélni, hogy a légzárás és hangszigetelés még tökéletesebb legyen télen-nyáron egyaránt.

A műanyag ablak javítás kivitelezése után egy akár 25 éves nyílászáró is minden tekintetben megfelel a mai kor igényeinek. Megtakarítást jelent a fűtési költségek tekintetében, valamint további hosszú évekre biztonságos, kényelmes és gazdaságos működést eredményez.

Műanyag ablak javítás szolgáltatásaink

  • Műanyag ablak beállítás, passzítás
  • Műanyag ablak vasalat javítás, csere
  • Műanyag ablak kilincs és zár javítás, zárcsere
  • Műanyag ablakszigetelés csere

Éppen szakembert keres, mert problémát észlel műanyag ablakai működésében? Vagy inkább meg szeretné előzni a tüneteket és szeretné szakemberrel átvizsgáltatni őket?
Állunk rendelkezésére : Szappanos Attila

+3630 522 3323

Kérjen díjmentesen árajánlatot

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.