Ablak beépítés

Ablak beépítés szolgáltatásunk során a már korábban megvásárolt ablakot építjük be, vagy az Ön által meghatározott paraméterek alapján beszerezzük és ki is szállítjuk. A beépítendő ablakok helyének kialakításával sem kell vesződnie, az ablakok beépítése nem feltétlenül jár együtt komolyabb bontási műveletekkel.

A munka során keletkezett hulladékot elszállítjuk, így Önnek az ablak beépítés a legkevesebb kellemetlenséggel, kosszal, porral és zajjal jár. A kőműves az utómunkálatok megkezdésekor tisztán kapja a munkafelületet. Célunk, hogy munkánk érték legyen! Szeretnénk, ha szomszédjainak, rokonainak, ismerőseinek mesélne rólunk, ha „egy jó ablak szerelő kell”, ezért szakmai felkészültségünket maximális precizitással egészítjük ki, hogy Ön teljes körű szolgáltatást, ne csak egy elvégzett munkát kapjon az ablak beépítés során.

Az első lépés az ablak beépítés során a tervezés,

amikor a „mit?” „hova?” kérdésekre keresünk válaszokat. Felmérjük, hogy a beépítendő ablak és az ablak számára szánt hely hogyan egyesíthető a legkevesebb porral, kosszal, bontással, zajjal, majd javaslatokat teszünk az ablak beépítés munkafolyamataira, pro-kontra érvekkel, becsült árkalkulációkkal, határidőkkel, vázlatosan, könnyen áttekinthetően.

Ön kiválasztja, hogy melyik megoldás áll a legközelebb az Ön céljaihoz, ezután következik a szerződés előkészítése és aláírása, az előzetesen kifizetendő díjak kiegyenlítése és a munka ütemezésének egyeztetése.

A második lépés a beépítendő ablak és a hozzá tartozó kellékek beszerzése

majd az ablak helyének kialakítása, előkészítése.

Ebben a fázisban eltávolítjuk a régi ablakokat, beillesztjük az új ablakokat, kitöltjük az ablak és a párkány közötti hézagokat. Már csak a csiszolás-festés szükséges, ehhez ebben a listában is talál korrekt szakembereket, ha nincsen ismerős szakember, aki elvégezné: Festő-mázoló szakemberek listája

A harmadik fázis maga az ablak beépítés,

amikor az ablak a helyére kerül. Természetesen mániákus precizitással, hogy a beszerelt ablak ne kezdjen szorulni, nehezen csukódni pár hónap után, amihez persze ismét ablakszerelő kell… A „régi trükkök” helyett egy újszerű gondolkodással inkább:Minden ablak beépítés munkánkra 100%-os garanciát vállalunk, vagyis ha a mi hibánkból, munkánk hanyagságából a beépített ablak nem a funkcióinak megfelelően működik, díjmentesen elhárítjuk a problémát az ablak beépítés után 365 napig, vagyis 1 teljes évig! 

A beszerelt ablakok szerkezetére, minőségére minden esetben gyártó általi garanciaidők érvényesek!

Az ablak beépítés negyedik fázisa az ablak szigetelés, 

a kisebb piperejavítások elvégzése, valamint a munka során keletkezett hulladékok összegyűjtése és elszállítása, illetve a még fennálló tartozások rendezése és a munka átadása. Ha mindent jól csináltunk, akkor az ablak beépítés az Ön számára nem egy hetekig tartó rumli, káosz, kosztenger és elmebaj, hanem egy gyors, gondosan megtervezett, precízen levezényelt esemény lesz.

Ablak beépítés árak

Az ablak beépítés ára több mindentől függ, a pontos árképzéshez információkra van szükségünk a munkával kapcsolatban.

Szeretjük, ha a velünk való munka kölcsönösen zökkenőmentes, ezért készítettünk egy egyszerű, maximum 2 perc alatt kitölthető árajánlatkérőt.

Miután ezt kitöltötte, legfeljebb 24 órán belül jelentkezünk egy pontos költség és ütem tervvel, ami minden szempontból az Ön igényeire szabva készül.

FELHÍVJUK FIGYELMÉT!

Az ajánlatkérő kitöltése még nem minősül megrendelésnek, nincs kötelezettsége, sem pedig díja, a költség és ütemterv készítés és a szakmai szaktanácsadás ingyenes, Budapesten nincs kiszállási díj vagy egyéb rejtett költség sem.

Ez csupán egy díjmentes árajánlatkérés. Kérjük, minél pontosabban töltse ki a mezőket, majd kattintson a Beküldés gombra!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.