Ablak csere

Ablak csere Budapest és környéke
(30) 298 9942 vagy (30) 522 3323

Ablak csere szolgáltatásunk során a már megvásárolt ablakot építjük be, vagy az Ön által meghatározott paraméterek alapján beszerezzük és kiszállítjuk igény szerint. A beépítendő ablakok helyének kialakításával sem kell vesződnie, az ablak csere nem feltétlenül jár együtt komolyabb bontási műveletekkel.

A munka során keletkezett hulladékot elszállítjuk, a sérült falfelületeket kifestük, a kisebb kőműves munkákat is igény szerint elvégezzük, így Önnek az ablak csere a legkevesebb kellemetlenséggel, kosszal, porral és zajjal jár.

Célunk, hogy munkánk érték legyen! Szeretnénk, ha szomszédainak, rokonainak, ismerőseinek mesélne rólunk, ha “egy jó ablak szerelő kell”, ezért szakmai felkészültségünket maximális precizitással egészítjük ki, hogy Ön teljes körű szolgáltatást, ne csak egy elvégzett munkát kapjon az ablak csere során.

Az első lépés az ablak csere során a tervezés,

amikor a “mit?” “hova?” kérdésekre keresünk válaszokat. Felmérjük, hogy a beépítendő ablak és az ablak számára szolgáló hely hogyan egyesíthető a legkevesebb porral, kosszal, bontással, zajjal, majd javaslatokat teszünk az ablak csere munkafolyamataira, pro-kontra érvekkel, becsült  árkalkulációkkal, határidőkkel, vázlatosan, könnyen áttekinthetően.

Ön kiválasztja, hogy melyik megoldás áll a legközelebb az Ön elképzeléséhez, ezután követketzik a szerződés előkészítése és aláríása, az előzetesen kifizetendő díjak kiegyenlítése és a munka ütemezésének egyeztetése.

A második lépés a beépítendő ablak és a hozzá tartozó kellékek beszerzése és helyszínre szállítása, majd az ablak helyének kialakítása, előkészítése.

Ebben a fázisban eltávolítjuk a régi ablakokat, leverjük és kijavítjuk a fellazult vakolatot, lekaparjuk, simára csiszoljuk az ablakkeretet, kitöltjük az ablak és a párkány közötti hézagokat, igény szerint újrafestjük a korábbi ablak keretet, hozzáigazítva az új ablak színéhez és alakjához.

A harmadik fázis maga az ablak csere, amikor az régi ablak helyére új kerül

Természetesen mániákus precizitással, hogy a beszerelt ablak ne kezdjen szorulni, nehezen csukódni pár hónap után, amihez persze ismét ablak szerelő kell…

A “régi trükkök” helyett egy újszerű gondolkodással inkább:

Minden ablak csere munkánkra 100%-os garanciát vállalunk, 365 napig!

vagyis ha a mi hibánkból, munkánk hanyagságából a beépített ablak nem a funkcióinak megfelelően működik, díjmentesen elhárítjuk a problémát az ablak csere után 365 napig! 

A beszerelt ablakok szerkezetére, minőségére minden esetben gyártó általi garanciaidők érvényesek.

Az ablak csere negyedik fázisa az ablak szigetelés, a szúnyogháló készítés, a kisebb piperejavítások elvégzése,

valamint a munka során keletkezett hulladékok összegyűjtése és elszállítása, illetve a még fennálló tartozások rendezése és a munka átadása.

Ha mindent jól csináltunk, akkor az ablak csere az Ön számára nem egy hetekig tartó rumli, káosz, kosztenger és elmebaj, hanem egy gyors, gondosan megtervezett, precízen levezényelt esemény lesz.

Ablak csere árak

Az ablak csere ára több mindentől függ, a pontos árképzéshez információkra van szükségünk a munkával kapcsolatban.

Szeretjük, ha a velünk való munka kölcsönösen zökkenőmentes, ezért készítettünk egy egyszerű, maximum 2 perc alatt kitölthető árajánlatkérőt.

Miután ezt kitöltötte, legfeljebb 24 órán belül jelentkezünk egy pontos költség és ütem tervvel, ami minden szempontból az Ön igényeire szabva készül.

FELHÍVJUK FIGYELMÉT!

Az ajánlatkérő kitöltése még nem minősül megrendelésnek! Nincs kötelezettsége, sem pedig díja, a költség és ütemterv készítés és a szakmai szaktanácsadás ingyenes, Budapesten nincs kiszállási díj vagy egyéb rejtett költség sem.

Ez csupán egy díjmentes árajánlat kérés.Kérjük minél pontosabban töltse ki a mezőket, majd kattintson a küldés gombra!

Ajánlatkérés MOST

Telefonszám
FONTOS! Kérjük olyan telefonszámot adjon meg, amelyen közvetlenül elérhetjük az árajánlat pontosítása és a későbbi gördülékeny egyeztetések érdekében! Köszönjük!

MűanyagFaMindkettő

Kattintson a küldés gombra az ajánlat elküldéséhez! 24 órán belül jelentkezünk

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.