Ajtó beépítés

Ajtó beépítés Budapest és környéke

(30) 298 9942 vagy (30) 522 3323

Ajtó beépítés szolgáltatásunk során az Ön által megvásárolt ajtót építjük be, VAGY az Ön által meghatározott paraméterek alapján szerződött partnerünktől beszerezzük és szállítjuk ki. A beépítendő ajtók helyének kialakításával sem kell vesződnie, az ajtó beépítése nem feltétlenül jár együtt komolyabb bontási műveletekkel.

A munka során keletkezett hulladékot elszállítjuk, a sérült falfelületeket kifestjük, a kisebb kőműves munkákat is igény szerint elvégezzük, így Önnek az ajtó beépítés a legkevesebb kellemetlenséggel, kosszal, porral és zajjal jár.

Célunk, hogy munkánk érték legyen! Szeretnénk, ha szomszédainak, rokonainak, ismerőseinek mesélne rólunk, ha “egy jó ajtó szerelő kell”, ezért szakmai felkészültségünket maximális precizitással egészítjük ki, hogy Ön teljes körű szolgáltatást, ne csak egy elvégzett munkát kapjon az ajtó beépítés során.

Ajtó beépítés menetrendje

Az első lépés az ajtó beépítés során a tervezés,

amikor a “mit?” “hova?” kérdésekre keresünk válaszokat. Felmérjük, hogy a beépítendő ajtó és a meglévő  ajtókeret hogyan egyesíthető a legkevesebb porral, kosszal, bontással, zajjal, majd javaslatokat teszünk az ajtó beépítés munkafolyamataira, pro-kontra érvekkel, becsült árkalkulációkkal, határidőkkel, vázlatosan, könnyen áttekinthetően.

Ön kiválasztja, hogy melyik megoldás áll a legközelebb az Ön céljaihoz, ezután követketzik a szerződés előkészítése és aláírása, az előzetesen kifizetendő díjak kiegyenlítése és a munka ütemezésének egyeztetése.

A második lépés a beépítendő ajtó és a hozzá tartozó kellékek beszerzése és helyszínre szállítása,

majd az ajtó helyének kialakítása, előkészítése. Ebben a fázisban eltávolítjuk a régi ajtót és szükség esetén a keretet is. Leverjük és kijavítjuk a fellazult vakolatot, lekaparjuk, simára csiszoljuk az ablakkeretet, kitöltjük az ablak és a párkány közötti hézagokat. Igény szerint újrafestjük a korábbi ajtókeretet, hozzáigazítva az új ajtó színéhez és alakjához.

A harmadík fázis maga az ajtó beépítés, amikor az űj ajtó a régi helyére kerül,

természetesen mániákus precizitással, hogy a beszerelt ajtó ne kezdjen szorulni, nehezen csukódni pár hónap után, amihez persze ismét ajtó szerelő kell… A “régi trükkök” helyett egy újszerű gondolkodással inkább:

Minden ajtó beépítés munkánkra 100%-os garanciát vállalunk,

vagyis ha a mi hibánkból, munkánk hanyagságából a beépített ajtó nem a funkcióinak megfelelően működik, díjmentesen elhárítjuk a problémát az ajtó beépítés után 365 napig, vagyis 1 évig! 

A beszerelt ablakok szerkezetére, minőségére minden esetben gyártó általi garanciaidők érvényesek.

Az ajtó beépítés negyedik fázisa az ablak szigetelés, a szúnyogháló készítés,

a kisebb piperejavítások elvégzése, valamint a munka során keletkezett hulladékok összegyűjtése és elszállítása, illetve a még fennálló tartozások rendezése és a munka átadása.

Ha mindent jól csináltunk, akkor az ajtó beépítés az Ön számára nem egy hetekig tartó rumli, káosz, kosztenger és elmebaj, hanem egy gyors, gondosan megtervezett, precízen levezényelt esemény lesz.

Műanyag vagy fa ajtó beépítés árajánlatkérés 2 perc alatt

Az ajtó beépítés ára több mindentől függ, a pontos árképzéshez információkra van szükségünk a munkával kapcsolatban.

Szeretjük, ha a velünk való munka kölcsönösen zökkenőmentes, ezért készítettünk egy egyszerű, maximum 2 perc alatt kitölthető árajánlatkérőt.

Miután ezt kitöltötte, legfeljebb 24 órán belül jelentkezünk egy pontos költség és ütemtervvel, ami minden szempontból az Ön igényeire szabva készül.

FELHÍVJUK FIGYELMÉT!

Az ajánlatkérő kitöltése még nem minősül megrendelésnek! Nincs kötelezettsége, sem pedig díja, a költség és ütemterv készítés és a szakmai szaktanácsadás ingyenes. Budapesten nincs kiszállási díj vagy egyéb rejtett költség sem.

Ez csupán egy díjmentes árajánlat kérés. Kérjük, minél pontosabban töltse ki a mezőket, majd kattintson a küldés gombra!

Telefonszám
FONTOS! Kérjük olyan telefonszámot adjon meg, amelyen közvetlenül elérhetjük az árajánlat pontosítása és a későbbi gördülékeny egyeztetések érdekében! Köszönjük!

MűanyagFaMindkettő

Kattintson a küldés gombra az ajánlat elküldéséhez! 24 órán belül jelentkezünk

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.