Ajtócsere

Ajtócsere Budapest és környéke
(30) 298 9942 vagy (30) 522 3323

Ajtócsere szolgáltatásunk során az Ön által megvásárolt vagy előzetesen rendelt ajtó kerül beépítésre egy régi ajtó helyére. A beépítendő ajtó helyének kialakításával sem kell vesződnie, az ajtócsere  nem feltétlenül jár együtt komolyabb bontási műveletekkel.

A munka során keletkezett hulladékot elszállítjuk, a sérült falfelületeket kifestük, a kisebb kőműves munkákat is igény szerint elvégezzük, így Önnek az ajtócsere a legkevesebb kellemetlenséggel, kosszal, porral és zajjal jár.

Célunk, hogy munkánk érték legyen.  Szeretnénk, ha szomszédainak, rokonainak, ismerőseinek mesélne rólunk, ha “egy jó ajtó szerelő kell”, ezért szakmai felkészültségünket maximális precizitással egészítjük ki, hogy Ön teljes körű szolgáltatást, ne csak egy elvégzett munkát kapjon az ajtócsere során.

Ajtócsere menetrendje

Az első lépés az ajtócsere során a tervezés,

amikor a “mit?” “hova?” kérdésekre keresünk válaszokat. Felmérjük, hogy a beépítendő ajtó és az ajtó számára szolgáló hely hogyan egyesíthető a legkevesebb porral, kosszal, bontással, zajjal, majd javaslatokat teszünk az ajtócsere munkafolyamataira, pro-kontra érvekkel, becsült  árkalkulációkkal, határidőkkel, vázlatosan, könnyen áttekinthetően.

Ön kiválasztja, hogy melyik megoldás áll a legközelebb az Ön elképzeléséhez, ezután következik a szerződés előkészítése és aláírása, az előzetesen kifizetendő díjak kiegyenlítése és a munka ütemezésének egyeztetése.

A második lépés a beépítendő ajtó és a hozzá tartozó kellékek beszerzése és helyszínre szállítása,

majd az ajtó helyének kialakítása, előkészítése. Ebben a fázisban eltávolítjuk a régi ajtót, leverjük és kijavítjuk a fellazult vakolatot, lekaparjuk, simára csiszoljuk az ablakkeretet, kitöltjük az ajtó és az ajtókeret közötti hézagokat, igény szerint újrafestjük a korábbi ajtó keretet, hozzáigazítva az új ablak színéhez és alakjához.

A harmadík fázis maga az ajtócsere, amikor a régi a ajtó helyére beállítjuk az újat,

természetesen mániákus precizitással, hogy a beszerelt ajtó ne kezdjen szorulni, nehezen csukódni pár hónap után, amihez persze ismét ajtó szerelő kell… A “régi trükkök” helyett egy újszerű gondolkodással inkább:

Minden ajtócsere munkánkra 100%-os garanciát vállalunk, 365 napig!

vagyis ha a mi hibánkból, munkánk hanyagságából a beépített ajtó nem a funkcióinak megfelelően működik, díjmentesen elhárítjuk a problémát az ajtócsere után 365 napig, vagyis 1 évig! 

A beszerelt ajtók szerkezetére, minőségére minden esetben gyártó általi garancia idők érvényesek.

Az ajtócsere negyedik fázisa az ajtó szigetelés, a szúnyogháló készítés, a kisebb piperejavítások elvégzése,

valamint a munka során keletkezett hulladékok összegyűjtése és elszállítása, illetve a még fennálló tartozások rendezése és a munka átadása.

Ha mindent jól csináltunk, akkor az ajtócsere az Ön számára nem egy hetekig tartó rumli, káosz, kosztenger és elmebaj, hanem egy gyors, gondosan megtervezett, precízen levezényelt esemény lesz.

Ajtócsere árak

Az ajtócsere ára több mindentől függ, a pontos árképzéshez információkra van szükségünk a munkával kapcsolatban.

Szeretjük, ha a velünk való munka kölcsönösen zökkenőmentes, ezért készítettünk egy egyszerű, maximum 2 perc alatt kitölthető árajánlatkérőt.

FELHÍVJUK FIGYELMÉT!

Az ajánlatkérő kitöltése még nem minősül megrendelésnek! Nincs kötelezettsége, sem pedig díja, a költség és ütemterv készítés és a szakmai szaktanácsadás ingyenes. Budapesten nincs kiszállási díj vagy egyéb rejtett költség sem. Ez csupán egy díjmentes árajánlat kérés.Kérjük, minél pontosabban töltse ki a mezőket, majd kattintson a küldés gombra!

Miután ezt kitöltötte, max 24 órán belül jelentkezünk egy pontos költség és ütem tervvel, ami minden szempontból az Ön igényeire szabva készül.

Telefonszám
FONTOS! Kérjük olyan telefonszámot adjon meg, amelyen közvetlenül elérhetjük az árajánlat pontosítása és a későbbi gördülékeny egyeztetések érdekében! Köszönjük!

MűanyagFaMindkettő

Kattintson a küldés gombra az ajánlat elküldéséhez! 24 órán belül jelentkezünk

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.