Ablak javítás

Fa ablak javítás menetrendje

Ön kiválasztja, hogy melyik megoldás áll a legközelebb az Ön céljaihoz, ezután következik a szerződés előkészítése és aláírása, az előzetesen kifizetendő díjak kiegyenlítése és a munka ütemezésének egyeztetése.
Felmérjük, hogy a javításra szoruló ablak és az ablak keret milyen tulajdonságokkal, hiányosságokkal, hibákkal rendelkezik, majd javaslatokat teszünk az ablak javítás munkafolyamataira, pro-kontra érvekkel, becsült árkalkulációkkal, határidőkkel, vázlatosan, könnyen áttekinthetően.

Ablak javítás szolgáltatásaink

Fa ablak javítás, műanyag ablak javítás

Ablak vasalat csere
Ablak kilincs csere
Ablak zár, zárfogadó csere
Ablak igazítása, passzítása
Bukóolló csere

Ablak javítás árak

Az Ablak javítás ára több mindentől függ, a pontos árképzéshez információkra van szükségünk a munkával kapcsolatban. Szeretjük, ha a velünk való munka kölcsönösen zökkenőmentes, ezért készítettünk egy egyszerű, maximum 2 perc alatt kitölthető árajánlatkérőt.

Szeretjük, ha a velünk való munka kölcsönösen zökkenőmentes, ezért készítettünk egy egyszerű, maximum 2 perc alatt kitölthető árajánlatkérőt. Miután ezt kitöltötte, legfeljebb 24 órán belül jelentkezünk egy pontos költség és ütem tervvel, ami minden szempontból az Ön igényeire szabva készül.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT!

Az ajánlatkérő kitöltése még nem minősül megrendelésnek! Nincs kötelezettsége, sem pedig díja, a költség és ütemterv készítés és a szakmai szaktanácsadás ingyenes, nincs rejtett költség. Ez csupán egy díjmentes árajánlat kérés.
Kérjük minél pontosabban töltse ki a mezőket, majd kattintson a Beküldés gombra!

A felsorolt munkákat sajnos nem tudjuk vállalni:
Festést-mázolás (Festő-mázoló szakemberek listája)
Régi festék lecsiszolás, üvegezés, gittelés
Tetőtéri ablak, tolóajtó, fém ajtó javítás
Beépített ajtó fóliázás. középen forgó ablak javítás-átalakítás.

Köszönjük megértésüket!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.